Motus Media grupa jedna je od vodećih medijskih kuća na hrvatskom tržištu, s regionalnom pristunošću. Osim tiskanih izdanja, u našem portfelju nalaze se i utjecajni i iznimno posjećeni portali; dnevno.hr, zagreb.info, geopolitika.news, dnevno.ba, dnevno.rs, otvoreno.hr, 7dnevno, history.info i povijest.hr. Ponosni smo što naše portale mjesečno posjeti više od 7 200 000 korisnika, koji su zaslužni za više od 50 000 000 pregleda stranica. Istovremeno, zajednica koju okupljamo na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok, Twitter) broji te više od 650 000 pratitelja pratitelja.

Imajući na umu društveni utjecaj medija, i našu ulogu kao jedne od najutjecajnijih medijskih kuća u Hrvatskoj, obvezali smo se u obliku konferencija otvarati teme od javnog interesa kako bismo širokoj javnosti i u toj formi objasnili najvažnije društvene procese.

Upravo zato pokrenut je projekt “Eurotransformacija Hrvatske”. Riječ je o ciklusu konferencija na kojima otvaramo bitne gospodarske teme u kontekstu ulaska Hrvatske u eurozonu.

Naša prva konferencija “Eurotransformacija Hrvatske”, održana je u lipnju 2022., a za glavnu je temu imala uvođenje eura u monetarni sustav Republike Hrvatske. Konferencija je okupila vodeće dionike financijske industrije, decision makere, te najbolje stručnjake financijskih institucija u Hrvatskoj.

Odlične reakcije sudionika, poslovne zajednice i javnosti pokazale su da smo na pravom putu te nakon ciklusa “Eurotransformacija” nastavljamo razvijati ovaj segment kroz nova poslovna, stručna i lifestyle događanja.

07.06.2022.