ZAŠTO ORGANIZIRAMO KONFERENCIJE

ZAŠTO ORGANIZIRAMO KONFERENCIJE

Motus Media grupa jedna je od vodećih medijskih kuća na hrvatskom tržištu. U portfoliju ima uspješne portale dnevno.hr, zagreb.info, geopolitika.news, dnevno.ba, dnevno.rs, otvoreno.hr, 7dnevno, history.info i povijest.hr. Ponosni smo što imamo više od 7 200 000 korisnika mjesečno, s više od 50 000 000 pregleda stranica, te više od 650 000 pratitelja na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Imajući na umu društveni utjecaj medija, odlučili smo u obliku konferencija otvarati teme od javnog interesa kako bismo širokoj javnosti i u toj formi objasnili najvažnije društvene procese. Projekt “Eurotransformacija” ciklus je konferencija na kojima otvaramo gospodarske teme u kontekstu ulaska Hrvatske u eurozonu.

Naša prva konferencija “Eurotransformacija Hrvatske”, održana u lipnju, za glavnu je temu imala adopciju eura u monetarni sustav Republike Hrvatske, a okupila je vodeće stručnjake financijske industrije te financijskih institucija u Hrvatskoj.

“Eurotransformacija: Europa bez plina – gospodarstvo u recesiji” konferencija je koja će se održati 4. studenoga 2022. godine, a koja će u fokusu imati energetsku stabilnost Europe, a time i Hrvatske u srednjem roku, te utjecaj energetske krize na kompletno gospodarstvo u kontekstu najavljene recesije u Njemačkoj i Italiji.